WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Een portemonnee van echt leder voor een betaalbare prijs. Deze heren portemonnee is uitermate geschikt voor de man die op zoek is naar een portemonnee met alle opbergmogelijkheden van deze tijd tegen een lage prijs. Danielle weet met deze heren portemonnee de ultieme combinatie tussen prijs en kwali..

  € 9.95
 • Een betaalbare herenportemonnee van hoge kwaliteit. Deze portefeuille ontworpen door Danielle is een herenportemonnee die prijs en kwaliteit optimaal heeft weten te combineren. Aan de binnenkant van deze Danielle treft u rechts een vakje aan voor uw kleingeld terwijl rechts een transparant vak aanwe..

  € 9.95
 • Betaalbare kwaliteit. Danielle heeft het in de vorm van deze puur leren heren portemonnee. Met onder andere drie vakjes voor pasjes, twee insteekvakken en een ritstruimte in het midden is deze Danielle heren portemonnee voorzien van voldoende opberg gemak. Ook aan het financiële huishouden is g..

  € 9.95
 • Deze chique lederen heren bakportemonnee is een echte musthave voor elke man. Deze traditionele portemonnee is gemaakt van één stuk leder en is alleen aan de zijkanten gestikt. Met diverse opbergruimtes houdt u uw geld en pasjes in deze bakportemonnee gemakkelijk gescheiden. Deze ..

  € 24.95
 • Chique, stijlvol en erg praktisch. Met deze lederen heren bilfold portemonnee kiest u voor een combinatie tussen luxe en gemak. Deze bilfold is namelijk afgewerkt met een uitstekende kwaliteit leder en beschikt aan de binnenzijde over diverse opbergvakjes voor klein- en briefgeld maar ook voor pasje..

  € 29.95
 • Uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs. Het is Danielle gelukt om een kwalitatief hoogwaardige leren portemonnee op de markt te brengen voor een zeer scherpe prijs. Met onder andere negen vakjes voor pasjes, drie transparante vakken voor foto's, een rijbewijs en een identiteitskaart en twe..

  € 9.95
 • Deze chique lederen heren bakportemonnee is een echte musthave voor elke man. Deze traditionele portemonnee is gemaakt van één stuk leder en is alleen aan de zijkanten gestikt. Met diverse opbergruimtes houdt u uw geld en pasjes in deze bakportemonnee gemakkelijk gescheiden. Deze ..

  € 29.95
 • Een strak vormgegeven leren heren portemonnee van Danielle. Deze portefeuille is gegoten in duurzaam leder en is vrij compact van formaat. Danielle heeft deze heren portemonnee verder voorzien van vier insteekvakken voor pasjes en twee insteekvakken voor briefgeld. 

  € 29.95
 • Gevormd uit soepel en glad leder maakt van deze zwarte Danielle heren portemonnee een waar pareltje. De hoge kwaliteit leer zorgt ervoor dat de portemonnee van uitstekende kwaliteit is en goed beschermd tegen externe factoren. Aan de binnenkant van deze leren portefeuille tref je maar liefst 11 vakj..

  € 44.95
 • Een prachtige en stijlvolle portemonnee van het gerenommeerde merk Danielle. Deze chique herenportemonnee is de ontbrekende schakel in uw broekzak. Inhoudelijk beschikt deze portefeuille over meer dan voldoende ruimte om uw complete financiële huishouden in op te bergen. Voor uw pasjes zijn ach..

  € 34.95
 • Deze portemonnee is gevorm uit soepel leder van hoge kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat de herenportemonnee van uitstekende kwaliteit is en goed beschermt tegen externe factoren. De portefouille beschikt over veel opbergruimtes. Zo zijn er meerdere vakjes voor het opbergen van pasjes, waarvan er twee d..

  € 34.95
 • Deze portemonnee is gevorm uit soepel leder van hoge kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat de herenportemonnee van uitstekende kwaliteit is en goed beschermt tegen externe factoren. De portefouille beschikt over veel opbergruimtes. Zo zijn er meerdere vakjes voor het opbergen van pasjes, waarvan er 2 door..

  € 34.95