WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • De Rooy is een grote naam binnen de markt van portemonnees. Deze naam heeft De Rooy verworven middels het uitbrengen van zeer hoge kwaliteits portemonnees. Deze heren portemonnee is daar dan ook een uitstekend voorbeeld van. Afgewerkt met duurzaam leder is deze bruine heren portemonnee een lust voor..

  € 89.95
 • De Rooy brengt met deze bruine herenportemonnee een zeer betaalbaar en toch kwalitatief hoogwaardig product op de markt. Deze herenportefuille is namelijk afgewerkt met 100% glad afgestreken leer. Daarnaast beschikt hij over verschillende opbergvakjes voor pasjes en briefgeld. 

  € 30.95
 • Deze zwarte De Rooy herenportemonnee heeft een chique en strak afgewerkt design. Zonder al te veel poespas steekt deze De Rooy toch boven de gemiddelde portemonnee uit. Zo is hij bijvoorbeeld afgewerkt met het meest duurzame leer dat verkrijgbaar is op de markt. 

  € 39.95
 • Deze Beardesign herenportemonnee is met de grootste zorg afgewerkt met duurzaam leder en bezit alle faciliteiten die een succesportemonnee moet hebben. Aan de binnenzijde van deze portefeuille tref je maar liefst tien vakken aan die dienen voor het opbergen van pasjes.

  € 29.95
 • Als je kiest voor kwaliteit dan valt de keuze al snel op een De Rooy. Dit merk staat namelijk al jarenlang aan de top van de ledermode en lederwaren. Neem nou deze zwart leren herenportemonnee. Deze portefeuille is afgewerkt met de best verkrijgbare leder en beschikt over alle gemakken die je van ee..

  € 49.95
 • Stijlvol zwart met een luxueus rood tintje. Dat is de beste omschrijving voor deze herenportemonnee van De Rooy. Het is beeld zoals je dat niet vaak ziet in de wereld van de portemonnees. 

  € 37.95
 • Een klassieke herenportemonnee van De Rooy. Deze kastanjebruine portefeuille is degelijk en toch stijlvol en is afgewerkt met de hoogst verkrijgbare leder. Aan de binnenzijde zijn er maar liefst negen opbergruimtes aanwezig voor tientallen pasjes. Ook twee transparante vakken voor een rijbewijs of p..

  € 89.95
 • Een prachtige en stijlvolle portemonnee van het gerenommeerde merk Danielle. Deze chique herenportemonnee is de ontbrekende schakel in uw broekzak. Inhoudelijk beschikt deze portefeuille over meer dan voldoende ruimte om uw complete financiële huishouden in op te bergen. Voor uw pasjes zijn ach..

  € 34.95
 • Betaalbaar en toch uitstekende kwaliteit. Dan kom je automatisch uit bij deze herenportemonnee van het hoog aangeschreven merk De Rooy. Deze volledig leren portefeuille beschikt over vier vakken voor je pasjes en heeft een gelijk aantal insteekvakken voor het briefgeld. 

  € 30.95
 • Een prachtige en stijlvolle portemonnee van het gerenommeerde merk Danielle. Deze chique herenportemonnee is de ontbrekende schakel in uw broekzak. Inhoudelijk beschikt deze portefeuille over meer dan voldoende ruimte om uw complete financiële huishouden in op te bergen. Voor uw pasjes zijn zes..

  € 32.95
 • Ga je voor kwaliteit dan ga je voor Castelijn & Beerens. Deze herenportemonnee is ontworpen met duurzaam bruin leder en beschermt de inhoud uitstekend tegen externe factoren. Met een opbergvakje voor je kleingeld, drie insteekvakken voor je briefgeld en ruimte voor je pasjes is er meer dan voldo..

  € 59.95
 • Deze herenportemonnee van De Rooy heeft een casual look en is voorzien van alle gemakken. Afgewerkt met de hoogste kwaliteit leer is dit een portemonnee die je nimmer in de steek zal laten. Aan de binnenzijde van deze De Rooy tref je drie insteekvakken voor briefgeld. 

  € 36.95