WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Deze herenportemonnee van De Rooy heeft een casual look en is voorzien van alle gemakken. Afgewerkt met de hoogste kwaliteit leer is dit een portemonnee die je nimmer in de steek zal laten. Aan de binnenzijde van deze De Rooy tref je drie insteekvakken voor briefgeld. 

  € 37.95
 • Met zijn donkerbruine kleur, compacte formaat en unieke indeling is deze leren De Rooy heren portemonnee een unieke verschijning op de markt. Met aan de buitenkant ruimte voor het kleingeld heeft u aan de binnenkant met vier opbergruimtes voor pasjes, twee zijvakken en een groot insteekvak voor het ..

  € 29.95
 • Gemak gehuld in een jasje van hoge kwaliteit. Deze De Rooy heren portemonnee is ontworpen met duurzaam leder en beschikt over alle faciliteiten die u van moderene portemonnee mag verwachten. Zo treft u aan de buitenzijde een ritsvak aan met daarin drie verschillende vakken voor het kleingeld. Aan de..

  € 46.95
 • Kiest u voor een herenportemonnee van De Rooy dan kiest u absoluut voor zekerheid en kwaliteit. Deze compacte portefeuille is afgewerkt met de best denkbare kwaliteit leer en is voorzien van alle gemakken die u van een moderne portemonnee mag verwachten. Achter het lipje aan de voorzijde treft u twe..

  € 35.95
 • Als u kiest voor kwaliteit dan valt de keuze al snel op een De Rooy. Dit merk staat namelijk al jarenlang aan de top van de ledermode en lederwaren. Neem nou deze bruine leren herenportemonnee. Deze portefeuille is afgewerkt met de best verkrijgbare leder en beschikt over alle gemakken die u van een..

  € 51.95
 • Haal de kwaliteit en klasse van De Rooy in huis met deze stijlvolle en strak afgewerkte herenportemonnee. Gesneden uit zeer duurzaam en soepel leder maakt dat deze herenportemonnee de beschikking heeft over een sterk en verbluffend uiterlijk. Aan de binnenzijde van deze herenportefeuille treft u div..

  € 37.95
 • Deze donkerbruine De Rooy herenportemonnee heeft een chique en strak afgewerkt design. Zonder al te veel poespas steekt deze De Rooy toch boven de gemiddelde portemonnee uit. Zo is hij bijvoorbeeld afgewerkt met het meest duurzame leer dat verkrijgbaar is op de markt. Daarnaast is hij ook inhoudelij..

  € 41.95
 • Deze herenportemonnee van het alom bekende De Rooy voorziet in al uw behoeften die u verlangt van een portemonnee. Hij heeft de kleur bruin en is afkomstig uit de Canyon-serie. Hij heeft 4 creditcardvakken om pasjes in te bewaren, een muntvak met rits, 2 briefgeldvakken en 2 extra vakken. Haal deze ..

  € 59.95
 • De Rooy is een grote naam binnen de markt van portemonnees. Deze naam heeft De Rooy verworven middels het uitbrengen van zeer hoge kwaliteits portemonnees. Deze heren portemonnee is daar dan ook een uitstekend voorbeeld van. Afgewerkt met duurzaam leder is deze bruine heren portemonnee een lust voor..

  € 89.95
 • Strak vormgegeven, makkelijk in gebruik en kwaliteit om van te smullen. Het is deze De Rooy heren portemonnee allemaal gegeven. De portemonnee is afgewerkt met duurzaam leer en is aan de binnenzijde voorzien van alle opbergmogelijkheden die je van een moderne portemonnee mag verwachten. Zo zijn er b..

  € 42.95
 • Deze zwarte heren portemonnee van H.J. de Rooy kenmerkt zich door de hoge kwaliteit Italiaans leer. In de portemonnee is ruimte voor 8 creditcardvakken, een ruim insteekvak, een ruim vak voor muntgeld en twee briefgeldvakken. Tevens heeft de portemonnee een ruim insteekvak aan de buitenkant. Uniek a..

  € 46.95
 • De Rooy is een merk dat altijd het beste uit zichzelf naar boven haalt. Iedere portemonnee die zij op de markt brengen voldoet aan de strengste eisen en is van meer dan uitstekende kwaliteit. Deze bruine leren damesportemonnee is daar dan ook geen uitzondering op. Met glad afgestreken ..

  € 34.95