WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Donker bruine heren portemonnee van Bear design. Uitgerust met diverse vakken voor uw pasjes, briefgeld en een drukknop vak voor het kleingeld. Er is dus meer dan voldoende ruimte aanwezig om uw financiën op te bergen. 

  € 35.95
 • Compact en stijvol. Dat is de beste manier om deze De Rooy herenportemonnee te omschrijven. Afgewerkt met stoer donkerbruin leder is deze portefeuille een lust voor het oog. Aan de binnenzijde heeft De Rooy deze portemonnee voorzien van een vakje voor het opbergen van pasjes. 

  € 45.95
 • Deze De Rooy herenportemonnee is vervaardigd uit de beste kwaliteit leer en is zo gemoderniseerd dat hij aan alle verwachtingen kan voldoen. De bruinkleurige portemonnee en is onderdeel van de Canyon-collectie. Hij heeft liefst 10 creditcardvakken om pasjes in te bewaren, een muntvak met een drukkno..

  € 74.95
 • Herenportemonne van H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren billfold is vervaardigd uit Vegetable Tanned Leather en heeft 4 creditcard vakken, 2 steekvakken voor briefgeld,een extra vak voor bonnetje of pasjes en muntvak met drukknoopsluiting aan de binnenkant.

  € 59.95