WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Berg uw sleutels veilig en gemakkelijk op in dit zwarte sleuteletui van De Rooy. Dit sleuteletui is gegoten uit soepel en duurzaam leder waardoor hij van uitstekende kwaliteit is. Bevestig uw sleutelbos aan het ringetje en u heeft uw sleutels altijd veilig en opgeborgen bij de hand. Dit sleuteletui ..

  € 13.95
 • Berg uw sleutels veilig en gemakkelijk op in dit bruine sleuteletui van De Rooy. Dit sleuteletui is gegoten uit soepel en duurzaam leder waardoor hij van uitstekende kwaliteit is. Bevestig uw sleutelbos aan het ringetje en u heeft uw sleutels altijd veilig en opgeborgen bij de hand. Dit sleuteletui ..

  € 13.95
 • Leren sleuteletui-hanger van de Rooy. Het etui heeft een dubbele rits. Verkrijgbaar in de kleur bruin.    Afmetingen: 12cm x 7cm

  € 23.95
 • Dit zwart leren sleuteletui komt voort uit de Gaucho lijn van Castelijn & Beerens. Gemaakt uit soepel en duurzaam leder zorgt ervoor dat dit sleuteletui is voorzien van uitstekende kwaliteit. Berg uw sleutels gemakkelijk en veilig op in dit zwart leren sleuteletui van Castelijn & Beerens.

  € 24.95
 • Castelijn & Beerens brengt met dit sleuteletui een nieuwe variant in de Gaucho lijn op de markt. Dit uit duurzaam leder afgewerkte sleuteletui is van uitstekende kwaliteit en beschikt aan de voorzijde over een chique Castelijn & Beerens logo. Berg uw sleutels veilig en gemakkelijk op in dit ..

  € 29.95
 • Leren sleuteletui-hanger van de Rooy. Het etui heeft een dubbele rits. Verkrijgbaar in de kleur rood.   Afmetingen: 12cm x 7cm

  € 23.95
 • Berg uw sleutels veilig en gemakkelijk op in dit rode sleuteletui van De Rooy. Dit sleuteletui is gegoten uit soepel en duurzaam leder waardoor hij van uitstekende kwaliteit is. Bevestig uw sleutelbos aan het ringetje en u heeft uw sleutels altijd veilig en opgeborgen bij de hand. Dit sleuteletui be..

  € 13.95