WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Dit compacte sleuteletui van BearDesign is er eentje die ondanks zijn formaat toch erg praktisch is. Met een ruim hoofdvak, afsluitbaar door een rits, heb je altijd voldoende ruimte voor je sleutels en klein- of briefgeld. Daarnaast is er op de achterzijde ook nog een extra ritsvakje gemonteerd waar..

  € 10.95
 • Deze sleuteletui-/hanger is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit leder en biedt u de mogelijkheid geordend uw sleutels op te bergen. Door de meerdere sleutelhangers naast elkaar houdt u een goed overzicht tussen de verschillende sleutels. Het extra ritsvak kan gebruikt worden om uw klein- en briefgel..

  € 27.50
 • Berg uw sleutels veilig en gemakkelijk op in dit zwarte sleuteletui van De Rooy. Dit sleuteletui is gegoten uit soepel en duurzaam leder waardoor hij van uitstekende kwaliteit is. Bevestig uw sleutelbos aan het ringetje en u heeft uw sleutels altijd veilig en opgeborgen bij de hand. Ga voor de kwali..

  € 16.50
 • Berg uw sleutels veilig en gemakkelijk op in dit zwarte sleuteletui van De Rooy. Dit sleuteletui is gegoten uit soepel en duurzaam leder waardoor hij van uitstekende kwaliteit is. Bevestig uw sleutelbos aan het ringetje en u heeft uw sleutels altijd veilig en opgeborgen bij de hand. Dit sleuteletui ..

  € 13.95
 • Dit zwart leren sleuteletui komt voort uit de Gaucho lijn van Castelijn & Beerens. Gemaakt uit soepel en duurzaam leder zorgt ervoor dat dit sleuteletui is voorzien van uitstekende kwaliteit. Berg uw sleutels gemakkelijk en veilig op in dit zwart leren sleuteletui van Castelijn & Beerens.

  € 24.95
 • Castelijn & Beerens brengt met dit sleuteletui een nieuwe variant in de Gaucho lijn op de markt. Dit uit duurzaam leder afgewerkte sleuteletui is van uitstekende kwaliteit en beschikt aan de voorzijde over een chique Castelijn & Beerens logo. Berg uw sleutels veilig en gemakkelijk op in dit ..

  € 29.95