WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • De Back to work is een praktische rugzak van het merk Eastpak is voorzien van een voorvak met rits, twee hoofdvakken en een 14 inch laptopvak. Ga het schoolseizoen goed tegemoet met deze Back to work schooltas.

  € 70.00
 • De Back to work is een praktische rugzak van het merk Eastpak is voorzien van een voorvak met rits, twee hoofdvakken en een 14 inch laptopvak. Ga het schoolseizoen goed tegen moed met deze Back to work schooltas.

  € 70.00
 • De Back to work is een praktische rugzak van het merk Eastpak is voorzien van een voorvak met rits, twee hoofdvakken en een 14 inch laptopvak. Ga het schoolseizoen goed tegemoet met deze Back to work schooltas.

  € 70.00
 • Kies voor een combinatie van kwaliteit en gemak met deze rugzak van Line. Met een inhoud van meer dan 18 Liter biedt deze rugzak je meer dan voldoende ruimte voor al je spullen. De tas heeft aan de voorkant een vak en een extra vak aan de achterkant.   Afmetingen: 42cm x 41cm x 15cm

  € 24.95
  € 34.95
 • De Padded is het bekendste ontwerp in de series van Eastpak en combineert een frisse stijl met een robuuste constructie die alles aankan wat u veilig mee wilt nemen, of het nu klein of groot is. De gewatteerde rug en ergonomische schouderriemen maken dit ook nog een van de comfortabelste Eastpak rug..

  € 50.00
 • Eastpak is terug met een lading nieuwe en stoere Padded schooltassen. Deze Padded tassen zijn naast een hoofdvak ook voorzien van een voorvak en beiden zijn gemakkelijk middels een rits af te sluiten. Deze Eastpak Padded schooltas is gemakkelijk en compact maar biedt voldoende ruimte voor al je spul..

  € 50.00
 • Deze Winnie the Pooh rugzak is natuurlijk extra leuk voor de kids. De rugzak heeft een print met daarop drie poserende princessen en is voorzien van een groot hoofdvak en twee kleine zijvakjes. Tover een glimlach op het gezicht van uw kind met deze Princess rugzak. Afmetingen: 38cm x 22cm x 8cm

  € 7.50
  € 9.95
 • Schoolrugzak van Eastpak. De pinnacle is een ruime stevige rugzak, met twee grote vakken en een kleiner voorvak. Eastpak biedt een beperkte garantie van 30 jaar en twee jaar garantie op ritsen.   Afmetingen: 42cm x 32.5cm x 25.5cm. Volume: 35 liter.

  € 85.00
 • Kies voor een combinatie van kwaliteit en gemak met deze rugzak van Line. Met een inhoud van meer dan 10 Liter biedt deze rugzak je meer dan voldoende ruimte voor al je spullen. Voorop de tas vind je nog een extra ritsvak. Afmetingen: 35cm x 29cm x 11cm

  € 17.95
  € 24.95