WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Een strakke, compacte én uniek herenportemonnee van het bekende merk Castelijn & Beerens. Deze portefeuille is uitgerust twee insteekvakken voor briefgeld, een clic-clac vak voor kleingeld en drie opbergvakken voor verschillende pasjes. De portemonnee is afgewerkt met glad bruin leer van ..

  € 39.95
 • Gemak gehuld in een jasje van hoge kwaliteit. Deze De Rooy heren portemonnee is ontworpen met duurzaam leder en beschikt over alle faciliteiten die u van moderene portemonnee mag verwachten. Zo treft u aan de buitenzijde een ritsvak aan met daarin drie verschillende vakken voor het kleingeld. Aan de..

  € 44.95
 • Deze herenportemonnee van De Rooy heeft een casual look en is voorzien van alle gemakken. Afgewerkt met de hoogste kwaliteit leer is dit een portemonnee die u nimmer in de steek zal laten. Aan de binnenzijde van deze De Rooy treft u drie insteekvakken voor briefgeld, een ritsvak en een vakje voor uw..

  € 36.95
 • Kiest u voor een herenportemonnee van De Rooy dan kiest u absoluut voor zekerheid en kwaliteit. Deze compacte portefeuille is afgewerkt met de best denkbare kwaliteit leer en is voorzien van alle gemakken die u van een moderne portemonnee mag verwachten. Achter het lipje aan de voorzijde treft u twe..

  € 34.95
 • Als u kiest voor kwaliteit dan valt de keuze al snel op een De Rooy. Dit merk staat namelijk al jarenlang aan de top van de ledermode en lederwaren. Neem nou deze bruine leren herenportemonnee. Deze portefeuille is afgewerkt met de best verkrijgbare leder en beschikt over alle gemakken die u van een..

  € 49.95
 • Als u kiest voor kwaliteit dan valt de keuze al snel op een De Rooy. Dit merk staat namelijk al jarenlang aan de top van de ledermode en lederwaren. Neem nou deze rode leren herenportemonnee. Deze portefeuille is afgewerkt met de best verkrijgbare leder en beschikt over alle gemakken die u van een m..

  € 49.95
 • Met zijn donkerbruine kleur, compacte formaat en unieke indeling is deze leren De Rooy heren portemonnee een unieke verschijning op de markt. Met aan de buitenkant ruimte voor het kleingeld heeft u aan de binnenkant met vier opbergruimtes voor pasjes, twee zijvakken en een groot insteekvak voor het ..

  € 29.95
 • Deze donkerbruine De Rooy herenportemonnee heeft een chique en strak afgewerkt design. Zonder al te veel poespas steekt deze De Rooy toch boven de gemiddelde portemonnee uit. Zo is hij bijvoorbeeld afgewerkt met het meest duurzame leer dat verkrijgbaar is op de markt. Daarnaast is hij ook inhoudelij..

  € 39.95
 • Haal de kwaliteit en klasse van De Rooy in huis met deze stijlvolle en strak afgewerkte herenportemonnee. Gesneden uit zeer duurzaam en soepel leder maakt dat deze herenportemonnee de beschikking heeft over een sterk en verbluffend uiterlijk. Aan de binnenzijde van deze herenportefeuille treft u div..

  € 36.95
 • Een chique uiterijk en een praktisch innerlijk. Deze uit leer ontworpen heren portemonnee van De Rooy is een betaalbare alleskunner. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt rechtsonderaan op de voorzijde over een zilveren De Rooy logo. Opent u de portemonnee dan treft u direct links vijf opb..

  € 44.95
 • Met zijn zwarte kleur, compacte formaat en unieke indeling is deze leren De Rooy heren portemonneeee unieke verschijning op de markt. Met aan de buitenkant ruimte voor het kleingeld heeft u aan de binnenkant met vier opbergruimtes voor pasjes, twee zijvakken en een groot insteekvak voor het briefgel..

  € 29.95
 • Een unieke herenportemonnee zoals alleen Castelijn & Beerens deze maakt. Afgewerkt met een hoge kwaliteit zwart leer en voorzien van een zogenaamde dollar knip aan de binnenzijde. Deze clic-clac portemonnee heeft aan de voorzijde nog een insteekvak. Berg uw dollars op in deze clic-clac dollar kn..

  € 42.50