WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Deze zwarte heren portemonnee van H.J. de Rooy kenmerkt zich door de hoge kwaliteit Italiaans leer. In de portemonnee is ruimte voor 8 creditcardvakken, een ruim insteekvak, een ruim vak voor muntgeld en twee briefgeldvakken. Tevens heeft de portemonnee een ruim insteekvak aan de buitenkant. Uniek a..

  € 44.95
 • Deze zwarte heren portemonnee van H.J. de Rooy kenmerkt zich door de hoge kwaliteit Italiaans leer. In de portemonnee is ruimte voor 8 creditcardvakken, een ruim insteekvak, een ruim vak voor muntgeld en twee briefgeldvakken. Tevens heeft de portemonnee een ruim insteekvak aan de buitenkant. Uniek a..

  € 44.95
 • Een chique uiterijk en een praktisch innerlijk. Deze uit leer ontworpen heren portemonnee van De Rooy is een betaalbare alleskunner. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt rechtsonderaan op de voorzijde over een zilveren De Rooy logo. Open je de portemonnee dan tref je d..

  € 44.95
 • en chique uiterijk en een praktisch innerlijk. Deze uit leer ontworpen heren portemonnee van De Rooy is een betaalbare alleskunner. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt rechtsonderaan op de voorzijde over een zilveren De Rooy logo. Open je de portemonnee dan tref je di..

  € 44.95
 • Met zijn zwarte kleur, compacte formaat en unieke indeling is deze leren De Rooy heren portemonnee een unieke verschijning op de markt. Met aan de buitenkant ruimte voor het kleingeld heb je aan de binnenkant met vier opbergruimtes voor pasjes, twee zijvakken en een groot insteekvak v..

  € 29.95
 • Strak vormgegeven, makkelijk in gebruik en kwaliteit om van te smullen. Het is deze De Rooy heren portemonnee allemaal gegeven. De portemonnee is afgewerkt met duurzaam leer en is aan de binnenzijde voorzien van alle opbergmogelijkheden die je van een moderne portemonnee mag verwachten. Zo zijn er b..

  € 41.95
 • Billfold van Bear Design van mooi, soepel zwart leer. Billfold heeft 6 creditcard sleufjes, 1 verticaal insteekvak, 3 venstervakken en een klepvak met drukknop sluiting voor kleingeld. Klein verticaal ritsvakje en aan de bovenzijde zit een dubbel insteekvak voor papiergeld. Binnenin een lip met..

  € 29.95
 • Deze Billfold portemonnee van het merk De Rooy is afkomstig uit de collectie van Canyon. Hij is zwartgekleurd en heeft 2 praktische creditcardvakken, een muntvak met een drukknop, 1 briefgeldvak en 1 extra vak. Bovendien is de portemonnee voorzien van een modern design en kan hij alles aan. Haal hem..

  € 45.95
 • Deze zwartkleurige herenportemonnee van het alom bekende De Rooy beschikt over alle faciliteiten en heeft een modern design. De portemonnee is voorzien van 10 creditcardvakken, 1 muntvak met drukknop, 2 briefgeldvakken, 1 fotovak, 2 extra vakken en 1 ritsvak. Het bewaren van pasjes is nog nooit zo m..

  € 89.95
 • Deze De Rooy herenportemonnee is vervaardigd uit de beste kwaliteit leer en is zo gemoderniseerd dat hij aan alle verwachtingen kan voldoen. De bruinkleurige portemonnee en is onderdeel van de Canyon-collectie. Hij heeft liefst 10 creditcardvakken om pasjes in te bewaren, een muntvak met een drukkno..

  € 74.95
 • Deze herenportemonnee van het alom bekende De Rooy voorziet in al uw behoeften die u verlangt van een portemonnee. Hij heeft de kleur bruin en is afkomstig uit de Canyon-serie. Hij heeft 4 creditcardvakken om pasjes in te bewaren, een muntvak met rits, 2 briefgeldvakken en 2 extra vakken. Haal deze ..

  € 59.95
 • Deze herenportemonnee is gemaakt van leer en behoort tot de Canyon-collectie van het bekende merk De Rooy. De zwartkleurige portemonnee heeft 4 creditcardvakken om pasjes op te bergen, een muntvak met rits, 2 briefgeldvakken en 2 extra vakken. Hij is gebruiksvriendelijk en voorziet u in alle gemakke..

  € 59.95