WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Deze drievoudige portemonnee van Eastpak beschikt over een stevige klittenbandsluiting voor de veiligheid, een centraal rugcompartiment met rits en een binnenkant met meerdere vakken. Verder heeft het een handige ring om een sleutelbos aan te bevestigen. 

  € 19.95
 • Deze drievoudige portemonnee van Eastpak beschikt over een stevige klittenbandsluiting voor de veiligheid, een centraal rugcompartiment met rits en een binnenkant met meerdere vakken. Verder heeft het een handige ring om een sleutelbos aan te bevestigen.    

  € 19.95
 • Met de leren Secrid cardprotector als basis, is de Miniwallet een compacte én veilige portemonnee. Naast zes kaarten in de Cardprotector biedt het binnenwerk ruimte voor enkele kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en wat muntgeld. De leren Secrid Miniwa..

  € 64.95
 • Voor de komende feestdagen presenteren wij een luxe giftbox van Castelijn en Beerens. Deze billfold portemonnee van Castelijn en Beerens is gemaakt van Canyon Italiaans leder. En is verkrijgbaar in de kleuren licht bruin en zwart. De portemonnee heeft een handig formaat en is voorzien van RFID folie..

  € 49.95
  € 69.95
 • Met zijn zwarte kleur en compacte formaat is deze leren De Rooy heren portemonneeee unieke verschijning op de markt. Met aan de buitenkant ruimte voor het kleingeld en opbergruimtes voor pasjes en aan de binnenkant nog meer opbergmogelijkheden voor je financiële huishouden. Dit alles ..

  € 44.95
 • Deze herenportemonnee van De rooy is gemaakt van hoge kwaliteit leer waardoor deze bestand is tegen verschillende externe factoren. De cognac portemonnee beschikt over voldoende opbergvakjes voor al je pasjes. Zo zitten er meer dan 12 sleuven in. Ook is het alom bekende drukknop vak voor je kle..

  € 44.95
 • Deze De Rooy heren portemonnee is ontworpen met duurzaam leder en beschikt over alle faciliteiten die je van moderene portemonnee mag verwachten. Gemak gehuld in een jasje van hoge kwaliteit. Zo beschikt de portemonnee over een vak voor het klein- en briefgeld en zijn er meerdere sleu..

  € 74.95
 • Deze portemonnee is gevorm uit soepel leder van hoge kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat de herenportemonnee van uitstekende kwaliteit is en goed beschermt tegen externe factoren. De portefouille beschikt over veel opbergruimtes. Zo zijn er meerdere vakjes voor het opbergen van pasjes, waarvan er 2 door..

  € 34.95
 • Deze kastanjebruine herenportefeuille is degelijk en toch stijlvol en is afgewerkt met hoog kwaltieit leder. Er is voldoende opbergruimtes aanwezig voor pasjes. Verder zijn er nog twee insteekvakken voor het briefgeld en een opbergruimte voor het kleingeld. De Rooy staat bekent om zijn hoge kwalitei..

  € 59.95
 • De Rooy is een merk dat altijd het beste uit zichzelf naar boven haalt. Iedere portemonnee die zij op de markt brengen voldoet aan de strengste eisen en is van meer dan uitstekende kwaliteit. Deze bruin leren herenportemonnee is daar dan ook geen uitzondering op. Met glad afgestreken leer is deze po..

  € 44.95
 • Strak vormgegeven, makkelijk in gebruik en kwaliteit om van te smullen. Het is deze De Rooy heren portemonnee allemaal gegeven. De portemonnee is afgewerkt met duurzaam leer en is aan de binnenzijde voorzien van alle opbergmogelijkheden die je van een moderne portemonnee mag verwachten. Zo zijn er b..

  € 41.95
 • De Rooy is een grote naam binnen de markt van portemonnees. Deze naam heeft De Rooy verworven middels het uitbrengen van zeer hoge kwaliteits portemonnees. Deze heren portemonnee is daar dan ook een uitstekend voorbeeld van. Afgewerkt met duurzaam leder is deze bruine heren portemonnee een lust voor..

  € 89.95