WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Deze chique lederen heren bakportemonnee is een echte musthave voor elke man. Deze traditionele portemonnee is gemaakt van één stuk leder en is alleen aan de zijkanten gestikt. Met diverse opbergruimtes houdt u uw geld en pasjes in deze bakportemonnee gemakkelijk gescheiden. Deze ..

  € 24.95
 • Chique, stijlvol en alleen weggelegd voor de echte gentleman. Deze Castelijn & Beerens herenportemonnee is afgewerkt met strak en zeer duurzaam leder. Aan de voorzijde is het logo nauwkeurig ingegraveerd en deze komt ook terug aan de binnenzijde van deze moderne portemonnee. Wat nog meer terugko..

  € 59.95
 • Uitstraling, gemak en kwaliteit komen naadloos samen in deze Castelijn & Beerens heren portemonnee. Gehuld in een chique jasje is deze portemonnee een musthave voor elke man. De portemonnee is door Castelijn & Beerens afgewerkt met puur en duurzaam leder waardoor hij goed en lang beschermd i..

  € 62.50
 • Deze chique portemonnee is ontworpen door Castelijn & Beerens en is daardoor verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Aan de buitenzijde is deze heren portemonnee afgewerkt met donkerbruin glad leder en is hij rondom gestikt. Rechtsonderin staat het Castelijn & Beerens logo zorgvuldig ingegr..

  € 59.95
 • Kwaliteit als deze vindt u alleen terug bij de echte grote merken. Castelijn & Beerens is dat zeker. Deze strak afgewerkte heren portemonnee is ontworpen uit 100% puur leer en is daarom van uitstekende kwaliteit. Aan de voorzijde treft u een zilveren opgeborduurd Castelijn & Beerens logo aan..

  € 89.95
 • Haal de pure klasse van Castelijn & Beerens in huis met deze leren herenportemonnee. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt over een warme donkerbruine kleur. Aan de voorzijde is rechtsonder het Castelijn & Beerens logo met uiterste zorg opgeborduurd. Aan de binnenzijde treft u maar..

  € 89.95
 • Kwaliteit als deze vind je alleen terug bij de echte grote merken. Castelijn & Beerens is er daar één van. Deze strak afgewerkte heren portemonnee is ontworpen uit 100% puur leer en is daarom van uitstekende kwaliteit. Aan de voorzijde tref je een zilveren opgeborduurd Castelijn &a..

  € 89.95
 • Uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs. Het is Danielle gelukt om een kwalitatief hoogwaardige leren portemonnee op de markt te brengen voor een zeer scherpe prijs. Met onder andere negen vakjes voor pasjes, drie transparante vakken voor foto's, een rijbewijs en een identiteitskaart en twe..

  € 9.95
 • Een portemonnee van echt leder voor een betaalbare prijs. Deze heren portemonnee is uitermate geschikt voor de man die op zoek is naar een portemonnee met alle opbergmogelijkheden van deze tijd tegen een lage prijs. Danielle weet met deze heren portemonnee de ultieme combinatie tussen prijs en kwali..

  € 9.95
 • Deze Castelijn & Beerens is ontworpen uit 100% hoogwaardig en gladgestreken leer. Mede hierdoor heeft deze herenportemonnee een chique en stijlvol uiterlijk dat zeker gezien mag worden. Maar naast de uitstraling is ook de binnenzijde van deze herenportefeuille zeker niet misselijk. Met vier inst..

  € 57.50
 • De klasse van Castelijn & Beerens knalt van deze herenportemonnee af. Deze uit leer gesneden portefeuille is onderdeel van de Vita lijn van Castelijn & Beerens en beschikt over alle middelen die u van een moderne herenportemonnee mag verwachten. Met diverse opbergvakken voor pasjes, brief- e..

  € 59.95
 • Heren portemonnee van Castelijn & Beerens in de kleur bruin. Deze Castelijn & Beerens herenportemonnee heeft een compact formaat waardoor hij gemakkelijk in uw tas of broekzak glijdt. Kies voor kwaliteit en klasse met deze Castelijn & Beerens.

  € 59.95