WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Deze chique portemonnee is ontworpen door Castelijn & Beerens en is daardoor verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Aan de buitenzijde is deze heren portemonnee afgewerkt met donkerbruin glad leder en is hij rondom gestikt. Rechtsonderin staat het Castelijn & Beerens logo zorgvuldig ingegr..

  € 59.95
 • Uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs. Het is Danielle gelukt om een kwalitatief hoogwaardige leren portemonnee op de markt te brengen voor een zeer scherpe prijs. Met onder andere negen vakjes voor pasjes, drie transparante vakken voor foto's, een rijbewijs en een identiteitskaart en twe..

  € 9.95
 • Een portemonnee van echt leder voor een betaalbare prijs. Deze heren portemonnee is uitermate geschikt voor de man die op zoek is naar een portemonnee met alle opbergmogelijkheden van deze tijd tegen een lage prijs. Danielle weet met deze heren portemonnee de ultieme combinatie tussen prijs en kwali..

  € 9.95
 • Deze Castelijn & Beerens is ontworpen uit 100% hoogwaardig en gladgestreken leer. Mede hierdoor heeft deze herenportemonnee een chique en stijlvol uiterlijk dat zeker gezien mag worden. Maar naast de uitstraling is ook de binnenzijde van deze herenportefeuille zeker niet misselijk. Met vier inst..

  € 57.50
 • De klasse van Castelijn & Beerens knalt van deze herenportemonnee af. Deze uit leer gesneden portefeuille is onderdeel van de Vita lijn van Castelijn & Beerens en beschikt over alle middelen die u van een moderne herenportemonnee mag verwachten. Met diverse opbergvakken voor pasjes, brief- e..

  € 59.95
 • Heren portemonnee van Castelijn & Beerens in de kleur bruin. Deze Castelijn & Beerens herenportemonnee heeft een compact formaat waardoor hij gemakkelijk in uw tas of broekzak glijdt. Kies voor kwaliteit en klasse met deze Castelijn & Beerens.

  € 59.95
 • Een strakke, compacte én uniek herenportemonnee van het bekende merk Castelijn & Beerens. Deze portefeuille is uitgerust twee insteekvakken voor briefgeld, een clic-clac vak voor kleingeld en drie opbergvakken voor verschillende pasjes. De portemonnee is afgewerkt met glad bruin leer van ..

  € 39.95
 • Gemak gehuld in een jasje van hoge kwaliteit. Deze De Rooy heren portemonnee is ontworpen met duurzaam leder en beschikt over alle faciliteiten die u van moderene portemonnee mag verwachten. Zo treft u aan de buitenzijde een ritsvak aan met daarin drie verschillende vakken voor het kleingeld. Aan de..

  € 44.95
 • Deze herenportemonnee van De Rooy heeft een casual look en is voorzien van alle gemakken. Afgewerkt met de hoogste kwaliteit leer is dit een portemonnee die u nimmer in de steek zal laten. Aan de binnenzijde van deze De Rooy treft u drie insteekvakken voor briefgeld, een ritsvak en een vakje voor uw..

  € 36.95
 • Kiest u voor een herenportemonnee van De Rooy dan kiest u absoluut voor zekerheid en kwaliteit. Deze compacte portefeuille is afgewerkt met de best denkbare kwaliteit leer en is voorzien van alle gemakken die u van een moderne portemonnee mag verwachten. Achter het lipje aan de voorzijde treft u twe..

  € 34.95
 • Als u kiest voor kwaliteit dan valt de keuze al snel op een De Rooy. Dit merk staat namelijk al jarenlang aan de top van de ledermode en lederwaren. Neem nou deze bruine leren herenportemonnee. Deze portefeuille is afgewerkt met de best verkrijgbare leder en beschikt over alle gemakken die u van een..

  € 49.95
 • Als u kiest voor kwaliteit dan valt de keuze al snel op een De Rooy. Dit merk staat namelijk al jarenlang aan de top van de ledermode en lederwaren. Neem nou deze rode leren herenportemonnee. Deze portefeuille is afgewerkt met de best verkrijgbare leder en beschikt over alle gemakken die u van een m..

  € 49.95