WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Stijlvolle Castelijn & Beerens giftbox met een leren heren portemonnee, type billfold, in handzaam formaat met vakken voor papiergeld en vakje voor kleingeld. Deze uitvoering kent 8 creditcardvakjes, deels uitklapbaar. Gemaakt van soepel Italiaans leer met een heerlijk gevoel en is voorzien van ..

  € 49.95
  € 69.95
 • Stijlvolle Castelijn & Beerens giftbox met een leren heren portemonnee, type billfold, in handzaam formaat met vakken voor papiergeld en vakje voor kleingeld. Deze uitvoering kent 9 creditcardvakjes, deels uitklapbaar. Gemaakt van soepel Italiaans leer met een heerlijk gevoel en is voorzien van ..

  € 49.95
  € 69.95
 • Voor de komende feestdagen presenteren wij een luxe giftbox van Castelijn en Beerens. Deze billfold portemonnee van Castelijn en Beerens is gemaakt van Canyon Italiaans leder. En is verkrijgbaar in de kleuren licht bruin en zwart. De portemonnee heeft een handig formaat en is voorzien van RFID folie..

  € 49.95
  € 69.95
 • Ga je voor kwaliteit dan ga je voor Castelijn & Beerens. Deze herenportemonnee is ontworpen met duurzaam bruin leder en beschermt de inhoud uitstekend tegen externe factoren. Met een opbergvakje voor je kleingeld, drie insteekvakken voor je briefgeld en ruimte voor je pasjes is er meer dan voldo..

  € 59.95
 • Een strakke, compacte én uniek herenportemonnee van het bekende merk Castelijn & Beerens. Deze portefeuille is uitgerust twee insteekvakken voor briefgeld, een clic-clac vak voor kleingeld en drie opbergvakken voor verschillende pasjes. De portemonnee is afgewerkt met glad bruin leer van ..

  € 39.95
 • Een unieke herenportemonnee zoals alleen Castelijn & Beerens deze maakt. Afgewerkt met een hoge kwaliteit zwart leer en voorzien van een zogenaamde dollar knip aan de binnenzijde. Deze clic-clac portemonnee heeft aan de binnenkant ook nog opbergvakken voor verschillende pasjes. Berg je dollars o..

  € 34.95
 • Chique, stijlvol en alleen weggelegd voor de echte gentleman. Deze Castelijn & Beerens herenportemonnee is afgewerkt met strak en zeer duurzaam leder. Aan de voorzijde is het logo nauwkeurig ingegraveerd en deze komt ook terug aan de binnenzijde van deze moderne portemonnee. Wat nog meer terugko..

  € 59.95
 • Uitstraling, gemak en kwaliteit komen naadloos samen in deze Castelijn & Beerens heren portemonnee. Gehuld in een chique jasje is deze portemonnee een musthave voor elke man. De portemonnee is door Castelijn & Beerens afgewerkt met puur en duurzaam leder waardoor hij goed en lang beschermd i..

  € 62.50
 • Deze chique portemonnee is ontworpen door Castelijn & Beerens en is daardoor verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Aan de buitenzijde is deze heren portemonnee afgewerkt met donkerbruin glad leder en is hij rondom gestikt. Rechtsonderin staat het Castelijn & Beerens logo zorgvuldig ingegr..

  € 59.95
 • Kwaliteit als deze vindt u alleen terug bij de echte grote merken. Castelijn & Beerens is dat zeker. Deze strak afgewerkte heren portemonnee is ontworpen uit 100% puur leer en is daarom van uitstekende kwaliteit. Aan de voorzijde treft u een zilveren opgeborduurd Castelijn & Beerens logo aan..

  € 89.95
 • Haal de pure klasse van Castelijn & Beerens in huis met deze leren herenportemonnee. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt over een warme donkerbruine kleur. Aan de voorzijde is rechtsonder het Castelijn & Beerens logo met uiterste zorg opgeborduurd. Aan de binnenzijde treft u maar..

  € 89.95
 • Kwaliteit als deze vind je alleen terug bij de echte grote merken. Castelijn & Beerens is er daar één van. Deze strak afgewerkte heren portemonnee is ontworpen uit 100% puur leer en is daarom van uitstekende kwaliteit. Aan de voorzijde tref je een zilveren opgeborduurd Castelijn &a..

  € 89.95