WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • H.J. De Rooy Amsterdam Portefeuille 94706 Natural H.J. de Rooy Lederwaren brengt een uitgebreid aanbod aan klein lederwaren, vervaardigd uit de beste Italiaanse leersoorten. Deze portemonnee is uitvouwbaar en biedt ruimte voor 10 pasjes, heeft 2 insteekvakken voor briefgeld, een kleingeld vak met dr..

  € 49.95
  € 62.95
 • H.J. De Rooy Amsterdam Portefeuille 94705 Natural H.J. de Rooy Lederwaren brengt een uitgebreid aanbod aan klein lederwaren, vervaardigd uit de beste Italiaanse leersoorten. Deze portemonnee is uitvouwbaar en biedt ruimte voor 9 pasjes, heeft 2 insteekvakken voor briefgeld, 4 schuifvakjes, een klein..

  € 54.95
  € 69.95
 • Deze heren portmonnee uit de nature collectie van HJ de Rooy heeft ruimte voor 7 creditcards, 2 extra insteekvakken, 2 vakken voor briefgeld en een muntvak met drukknop. De portemonnee heeft een mooie effen look en het leer voelt zacht en soepel aan. De combinatie van een chique buitenzijde met gekl..

  € 39.95
  € 52.95
 • H.J. De Rooy DR Amsterdam. Kwalitatief hoogwaardig leer met een natural kleur. Deze herenportemonnee is een veelzijdige billfold met een chique stempel van dR Amsterdam. Een portefeuille welke voorzien is van verschillende vakken voor al uw pasjes. 

  € 44.95
  € 57.95
 • Billfold uit de Nature serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portemonnee is vervaardigd uit Natural Tanned Calf Leather en heeft ruimte voor 5 creditcards, 1 steekvak voor briefgeld, 2 extra vakken voor bijvoorbeeld bonnetjes of spaarkaarten en een..

  € 29.95
  € 39.95
 • Een chique uiterlijk en een praktisch innerlijk. Deze uit leer ontworpen heren portemonnee van De Rooy is een betaalbare alleskunner. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt  over het mooie De Rooy logo. Deze mooie portemonnee beschikt over 4 insteekvakjes voor pasje..

  € 30.95
 • De Rooy is een merk dat staat voor design en kwaliteit. vooral het design bij deze portemonnee met zijn oranje accenten vallen gelijk op in het oog. Net als de voorkant van de portemonnee. Waar het logo van De Rooy in gegrafeerd is met oranje stiksels valt gelijk op. De goede kwaliteit van deze port..

  € 34.95
 • Billfold uit de Icon serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portefeuille is vervaardigd uit Top Grain Cow Leather en heeft ruimte voor 10 creditcards, 2 steekvakken voor briefgeld, een transparant fotovak, 1 extra steekvak en een muntvak met drukkno..

  € 34.95
 • Een mooie leren heren portemonnee van het kwaliteitsmerk H.J. de Rooy. De Icon serie kenmerkt zich door leer met een mooie structuur en verfijnde details. Bijvoorbeeld het stiksel op de voorzijde van de portemonnee en het oranje randje langs de zijkant van de portemonnee.   In deze heren port..

  € 34.95
 • Betaalbaar en toch uitstekende kwaliteit. Dan kom je automatisch uit bij deze herenportemonnee van het hoog aangeschreven merk De Rooy. Deze volledig leren portefeuille beschikt over vier vakken voor je pasjes en heeft een gelijk aantal insteekvakken voor bijvoorbeeld uw briefgeld. Daarnaast is er n..

  € 30.95
 • Een chique uiterlijk en een praktisch innerlijk. Deze uit leer ontworpen heren portemonnee van De Rooy is een betaalbare alleskunner. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt  over het mooie De Rooy logo. Deze mooie portemonnee beschikt ook over 10 insteekvakjes voor ..

  € 37.95
 • Een chique uiterlijk en een praktisch innerlijk. Deze uit leer ontworpen heren portemonnee van De Rooy is een betaalbare alleskunner. De portefeuille is glad afgestreken en beschikt  over het mooie De Rooy logo. Deze mooie portemonnee beschikt ook over 10 insteekvakjes voor ..

  € 37.95