WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Herenportemonne van H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren billfold is vervaardigd uit Vegetable Tanned Leather en heeft 4 creditcard vakken, 2 steekvakken voor briefgeld,een extra vak voor bonnetje of pasjes en muntvak met drukknoopsluiting aan de binnenkant.

  € 59.95
 • Deze De Rooy herenportemonnee is vervaardigd uit de beste kwaliteit leer en is zo gemoderniseerd dat hij aan alle verwachtingen kan voldoen. De bruinkleurige portemonnee en is onderdeel van de Canyon-collectie. Hij heeft liefst 10 creditcardvakken om pasjes in te bewaren, een muntvak met een drukkno..

  € 74.95
 • Betaalbaar en toch uitstekende kwaliteit. Dan kom je automatisch uit bij deze herenportemonnee van het hoog aangeschreven merk De Rooy. Deze volledig leren portefeuille beschikt over vier vakken voor je pasjes en heeft een gelijk aantal insteekvakken voor het briefgeld. 

  € 30.95
 • Compact en stijvol. Dat is de beste manier om deze De Rooy herenportemonnee te omschrijven. Afgewerkt met stoer donkerbruin leder is deze portefeuille een lust voor het oog. Aan de binnenzijde heeft De Rooy deze portemonnee voorzien van een vakje voor het opbergen van pasjes. 

  € 45.95