WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelmandje - €0.00

0 producten

Subtotaal - €0.00

Korting - €0.00

Verzendkosten - €0.00

Totaal - €0.00

 • Een klasse portemonnee voor de echte gentlemen. Deze chique herenportemonnee is ontworpen uit de beste kwaliteit leer en heeft aan de voorkant een ingegraveerd merklogo van De Rooy. Het ritsvak van de portemonnee biedt toegang tot diverse vakjes voor je kleingeld. 

  € 59.95
 • Een klassieke herenportemonnee van De Rooy. Deze kastanjebruine portefeuille is degelijk en toch stijlvol en is afgewerkt met de hoogst verkrijgbare leder. Aan de binnenzijde zijn er maar liefst negen opbergruimtes aanwezig voor tientallen pasjes. Ook twee transparante vakken voor een rijbewijs of p..

  € 89.95
 • Compact, gemak en kwaliteit zijn met deze De Rooy herenportemonnee uitstekend gecombineerd. Deze kleine alleskunner is afgewerkt met de hoogste kwaliteit leder en beschikt over een vakje voor je kleingeld, een insteekvak voor het briefgeld en drie insteekvakjes voor uw pasjes. Zo bergt u gemakkelijk..

  € 45.95
 • Deze De Rooy heren portemonnee heeft een robuust en stoer uiterlijk. Gemaakt van de beste kwaliteit leer is deze heren portemonnee beschermt tegen verschillende externe factoren. Met aan de binnenkant zeven vakken voor het opbergen van pasjes, een transparant vak voor een rijbewi..

  € 36.95
 • Deze De Rooy heren portemonnee is ontworpen met duurzaam leder en beschikt over alle faciliteiten die je van moderene portemonnee mag verwachten. Gemak gehuld in een jasje van hoge kwaliteit. Zo beschikt de portemonnee over een vak voor het klein- en briefgeld en zijn er meerdere sleu..

  € 74.95
 • Deze kastanjebruine herenportefeuille is degelijk en toch stijlvol en is afgewerkt met hoog kwaltieit leder. Er is voldoende opbergruimtes aanwezig voor pasjes. Verder zijn er nog twee insteekvakken voor het briefgeld en een opbergruimte voor het kleingeld. De Rooy staat bekent om zijn hoge kwalitei..

  € 59.95